Žana Pola Gotjē sešdesmito gadu diskogeišas vērtēt ieradies pats Pjērs Kardēns

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Psihodēliski apļi, Bītlu laika modīgais matu griezums uz pieres, vibrējoši ģeometrisku figūru raksti, melnbaltā triumfs, spirāles un mežonīgas bārkstis. Jā, Žanu Polu Gotjē apturēt ir grūti, īpaši, ja viņš savā Haute Couture šā gada kolekcijā ir iedvesmojies no paša Pjēra Kardēna, kurš 1960. gadā radīja tā laika noteicošo modi.

Parīzē notiekošajā augstās modes nedēļā Pols Gotjē atrādīja savu jauno kolekciju, kurai, kā neslēpj pats, ir iedvesmojies no paša Pjēra Kardēna. Deviņdesmit piecus gadus vecais modes mākslinieks bija ieradies uz Gotjē skati, kur pirmajā rindā, blakus sēžot aktrisei Marionai Kotijārai, vēroja skati.

Foto: Vida press

«Tas ir mans sākums. Kāpēc nesākt no tā smieklīgā laika, kāds valdīja sešdesmitajos,» savu kolekciju Reuters komentē sešdesmit piecus gadus vecais Pols Gotjē. «Kardēnu es zinu jau kopš tīņa vecuma, kad pētīju viņa ģeometrisko modi. Jā, es jutos uztraucies kā students, kad uzzināju, ka viņš ir ieradies...»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu