Paslīdot uz ielas, kājas lūzumu guvuši divi gājēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Vakar, paslīdot uz ielas, kājas lūzumu guva divi gājēji - 61 gadu vecs vīrietis Kurzemē un 46 gadus veca sieviete Rīgas reģionā, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Tāpat vakar mediķi palīdzību snieguši pieciem cilvēkiem ar ķermeņa atdzišanu. Piemēram, Kurzemē 64 gadus vecs vīrietis viens strādāja mežā, taču vakarā nepārnāca mājās. Šī iemesla dēļ radinieki devās meklēt vīrieti un atrada viņu nokritušu uz zemes. Mediķi vīrietim konstatēja insulta pazīmes un ķermeņa atdzišanu.

Vakar Zemgalē mežā traumu guva arī 18 gadus veca jauniete, kura palīdzēja ģimenei ar koka zāģēšanas darbiem. Strādājot krītošs koks aizķēra sievieti, kā rezultātā viņa guva mugurkaula, pleca un atslēgas kaula traumas.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1185 izsaukumiem, no tiem 184 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu