Necerēta veiksme: Taksists Lielbritānijā loterijā laimē 24 miljonus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ANDREW MATTHEWS / TT NYHETSBYRÅN

Negaidīta veiksme Lielbritānijā uzsmaidījusi kādam taksistam – 50 gadus vecais vīrietis, kurš ir piecu meitu tēvs, loterijā laimējis vairāk nekā 24 miljonus sterliņu mārciņu, vēsta Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

Amo Riselli, kurš dzīvo Lielbritānijas pilsētā Glosterā, pareizi uzminējis piecus no sešiem izlozes skaitļiem, kā arī papildskaitli.

Vīrietis galveno laimestu – 24 501 283 miljonus sterliņu mārciņu – saņēmis pat neskatoties uz to, ka viņš neatminēja visus sešus pēdējās izlozes skaitļus un papildskaitli.

Saskaņā ar loterijas noteikumiem, šonedēļ bija jānosaka galvenā laimesta ieguvējs, un ja visus sešus skaitļus un papildskaitli nav atminējis neviens no izlozes dalībniekiem, tad uzvarētājs tiek izvēlēts no tiem, kuri atminējuši piecus skaitļus un papildskaitli. Pēdējā izlozē šāds cilvēks bija tikai Riselli.

Pēc neticamā laimesta loterijā Riselli izteicies, ka savu taksometru viņš gatavojas aizstāt ar «Ferrari», kā arī pārcelties uz dzīvi lielā savrupmājā ar peldbaseinu. Vīrietis arī plānojot doties ceļojumā uz Lasvegasu.

Tāpat vīrietis plāno savā milzīgajā laimesta dalīties ar savu ģimeni – viņam ir piecas meitas, deviņi mazbērni un četri brāļi un māsas, kā arī māte, kurai drīz paliks 80 gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu