Mūziķim Valteram Frīdenbergam Berlīnē tūlīt sāks ķīmijterapiju un cilmes šūnu terapiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Mūziķim Valteram Frīdenbergam Berlīnē tiek sākts ārstēšanas kurss, par to mūziķis paziņojis sociālās saziņas vietnē «Facebook».

Mūziķis saka paldies visiem, kuri viņu atbalstījuši laikā, kamēr viņš atrodas Berlīnē, viņš arī norāda, ka tūlīt tiks sākts ārstēšanas process - ķīmijterapijas kurss un cilmes šūnu terapija.

«Sveiciens visiem šajā starpsvētku laikā! Gribas cerēt, ka esat pavadījuši siltus un mīļus Ziemassvētkus un ka Jauno gadu gaidāt ar jaunām cerībām un vēlmēm. Vēl vēlos pateikt lielu paldies visiem, kas šajā laikā ir mani atbalstījuši, man esot Berlīnē! Vēl kādu laiciņu būšu šeit, jo tūlīt uzsākšu ārstēšanas procesu, kas sevī ietver ķīmijterapijas kursu un cilmes šūnu terapiju. Bez jums tas nebūtu iespējams! Galvenais ir ticēt - viss ir un būs kārtībā! Paldies jums!» raksta mūziķis.

Valters uz klīniku Vācijā devās 14.decembrī. Neilgi pirms došanās ceļā mūziķis intervijā portālam TVNET atklāja, ka nekad nav baidījies un satraucies par to, kas ir priekšā, jo uzskata, ka ir lietas, kas ar mums katru notiek.

«Mēs nejautājam, kāpēc saaukstējāmies, dabūjām klepu un iesnas, un vēzis arī ir slimība, tikai ar citām komplikācijām un ietekmi uz organismu. Tā ir pie manis atnākusi, ar to šobrīd ir jācīnās, tāpēc nedomāju, kāpēc tas notika, bet kā ar to tikt galā.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu