8 viesu uzņemšanas likumi, kurus Keita Midltone nekad nepārkāpj

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Protams, daudzas sievietes vēlētos apprecēties ar princi, dzīvot pilī un pavadīt ikdienu labdarības pasākumos, tomēr tas izdodas vien retajai. Tomēr pat tad, ja skaidri zini, ka ar tevi tas nekad nenotiks, ir vērts pievērst uzmanību Kembridžas hercogu dzīvesveidam. Lūk, daži no viesu uzņemšanas likumiem, kurus Keita Midltone savās viesībās nekad nepārkāpj. Smelies iedvesmu!

1. Izsūti ielūgumus ar pasākuma sākuma un beigu laiku

Lai arī mūsdienās cilvēki ne vienmēr izsūta taustāmus ielūgumus, tas ir pavisam elegants veids, kā pievērst viesu uzmanību. Lai pārliecinātos, ka tuvinieki tavās viesībās neplāno uzturēties visu nakti, norādi arī laiku, līdz cikiem tās paredzētas, raksta portāls «Good House Keeping».

2. Sagatavojies jau laikus

Nevienam nepatīk pavadīt visu dienu mājas tīrīšanā un galda klāšanā. Sāc dekorēt galdu un iespējamo ēdienus pagatavot jau dienu iepriekš. Tu būsi daudz mierīgāka, kad satiksi viesus, turklāt nepavadīsi lielāko viesību daļu virtuvē.

3. Uzklāj galdu formāli

Šķīvi uz galda liec apmēram 3 - 8 centimetru attālumā no tā malas, blakus novieto arī galda piederumus un izlīdzini tā, lai to gali būtu vienā līmenī ar šķīvja apakšējo malu.

4. Sasveicinies ar skūpstu uz katra vaiga un maigi paspied roku

Kad Kembridžas hercogiene satiek savus tuvākos draugus, viņa vienmēr sasveicinās ar skūpstu uz labā un kreisā vaiga. Tai pašā laikā viņa vienmēr draudzīgi paspiež roku.

5. Iepazīstini viesus pēc iespējas ātrāk

Namamātes uzdevums ir iepazīstināt viesus pēc iespējas ātrāk, lai sarunas veidotos raitāk, kā arī katrs no viesiem justos komfortabli un gaidīts. Izdomā, kas šiem cilvēkiem ir kopīgs, un iepazīstinot pastāsti par to.

6. Vīna glāzi turi aiz kātiņa

Šādā veidā iespējams izvairīties no tā, ka vīns glāzē sasist. (Atceries, ka šo dzērienu glāzē jāiepilda līdz platākajai glāzes daļai.)

7. Nekad nepaziņo, ka dosies uz labierīcībām

Tā vietā vienkārši atvainojies un, ceļoties no krēsla, galda salveti novieto uz galda blakus šķīvim.

8. Neļauj viesiem novākt traukus

Laipns ciemiņš vienmēr piedāvās savu palīdzību, tomēr namamātei nevajadzētu šo palīdzību pieņemt. Uzņemt viesus nav viegli, taču jāatceras, ka tavs mērķis ir likt katram no viņiem justies relaksēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu