Adriana Lima: es vairs neizģērbšos! Vai vēl viens «Victoria`s Secret» eņģelis aizlido?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nesen sabiedrību pāršalca ziņa, ka «Victoria`s Secret» tumšmatainais eņģelis, modele Alesandra Ambrosio pamet «Victora`s Secret» eņģeļu rindas, kurās strādāja 17 gadus! Arī viņas kolēģe, brazīliešu modele Adriana Lima sociālajos tīklos publicējusi savas pārdomas, kas varētu tikt tulkotas kā nākamā eņģeļa karjeras izbeigšana...

Iespējams, modele ir liela karjeras soļa priekšā, par ko vēsta viņas publiskās pārdomas.

Adriana paziņo, ka vairs neizģērbsies bez nopietnas vajadzības.

«Saņēmu zvanu, kurā man jautāja par iespējamību uzņemt seksīgu video, kuru ievietot sociālajos tīklos,» modele raksta par gadījumu, kas licis viņai pārdomāt savu dzīvi. «Senāk es būtu piekritusi, bet kaut kas manī ir mainījies. Laikam tas notika tad, kad uzklausīju draudzeni, kura ir neapmierināta ar savu ķermeni. Vai arī es ik dienu ceļos ar domu par to, kā izskatos? Vai manu izskatu akceptēs darbā?

Tajā brīdī apjautu, cik daudzas sievietes katru rītu ceļas ar domu par cīņu ar stereotipiem,

kurus rada sociālie tīkli, sabiedrība, mode utt.»

Modele uzskata, ka šāds stāvoklis nav labvēlīgs nedz mentālajai, nedz fiziskajai veselībai. «Tāpēc es nolēmu vairs neizģērbties bez nopietna iemesla.»

Adriana arī pārstājusi sekot vairākiem «Victoria`s Secret» eņģeļiem un Edam Razekam - vienam no zīmola radītājiem.

Palūkosimies, ko tālāk darīs divu bērnu māmiņa, modele - vai turpinās defilēt «Victoria`s Secret» skatēs, vai tomēr savicinās eņģeļa spārnus aizlidošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu