Raivis Dzintars kļūst par vienīgo VL-TB/LNNK vadītāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK priekšsēdētāju šodien tika ievēlēts Raivis Dzintars. No 278 derīgajiem vēlēšanu biļeteniem par Dzintaru bija nobalsojuši 273 delegāti, bet pret bija pieci delegāti.

Dzintars līdz šim bija politiskā spēka līdzpriekšsēdētājs. Otrs līdzpriekšsēdētājs bija Gaidis Bērziņš. Šodien VL-TB/LNNK nolēma grozīt partijas statūtus un noteica, ka divu līdzpriekšsēdētāju vietā tiek ievēlēts viens priekšsēdētājs.

Nacionālā apvienība pārtapa vienā partijā, apvienojoties «Visu Latvijai!» un «Tēvzemei un brīvībai»/LNNK. Abas partijas 2010.gadā konsolidējās vienā organizācijā un sāka kopīgu darbību zem vienota nosaukuma - nacionālā apvienība. Vēlāk, 2013.gadā, partija pieņēma vairākus lēmumus, lai abas politiskās organizācijas varētu apvienoties vienā partijā. Divi līdzpriekšsēdētāji partijai bija pagaidu risinājums līdz apvienošanās procesa noslēgumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu