Uzzini, ar kādām smaržām smaržojās Romanovi un ne tikai...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18.novembrī viesnīcā TB Palace (Majori, Pilsoņu iela 8) varēs iepazīties ar unikālu aromātu ekspozīciju, to skaitā – cara ģimenes Romanovu pārstāvju smaržām, kas radītas pēc arhīvos atrodamām ķīmiskajām formulām.

Izstādi, apkopojot tās īpašos eksponātus, veidojis baltkrievu smaržu meistars Vlads Rekunovs. Viņš radījis personalizētus aromātus daudzām šovbiznesa zvaigznēm, kuru vidū ir franču dziedātāja Mireija Matjē, komponisti un izpildītāji Josifs Kobzons, Valērijs Meladze, Filips Kirkorovs, Timati un citi. Tāpat Rekunovs radījis pasaulē pirmo aromātu valstij – Baltkrievijai izveidoto Pa Vetra.

Izstāde «Dzīves smaržas. Parfimērijas burvība» iepazīstinās apmeklētājus ar šīm un citām unikālām smaržām. Kolekcijas pērle ir pieci atjaunotie autentiskie Krievijas pēdējā cara ģimenes aromāti. Ikviens kolekcijā iekļautais aromāts ietērpts vizuālā veidolā, līdz ar to izstāde pārtop interaktīvā spēlē: ieraudzīt, atpazīt un sajust.

Izstāde notiks Vlada Rekunova parfimērijas meistarklases «Aromāti un to valdzinājuma noslēpumi» ietvaros, kas norisināsies18.novembrī no plkst.12.00 līdz plkst.16.30 viesnīcā TB Palace (Majori, Pilsoņu iela 8).

Pasākumu rīko kompānija MVK city Pro kopīgi ar Vlada Rekunova parfimērijas meistardarbnīcu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu