«Egoistes skaistuma akadēmija»: sejas konturēšana

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Sejas konturēšana jeb māksla uzklāt grimu un veidot sejas ēnojumu un izgaismojumu, akcentējot atsevišķas sejas zonas, ir šā brīža modes lietas, kas patiesi noder ikdienā! Kā pareizi to paveikt, skaties «Egoistes skaistuma akadēmijas» video padomā.

Konsultē «Hairriga» skaistumkopšanas salona vizāžiste Svetlana Bobrika.

Mums būs nepieciešams:

  • Pūderis sejai;
  • Bronzas krāsas vai tumšāka toņa pūderis;
  • Pūdera otiņa;
  • Izgaismotājs.

Solis Nr.1: nopūderē seju

Sejas konturēšanu sākam ar pūdera uzklāšanu, kas pieskaņots modeles ādas krāsai. Ar vieglām kustībām un pūderim nepieciešamo otu, kas parasti ir liela izmēra, viegli pūderi uzklājam uz visas sejas ādas.

Solis Nr.2: izceļam vaigu kaulus, pieres zonu un degunu

Kad tas izdarīts, ķeramies pie tumšāka pūdera, kas paredzēts sejas kontūrām. Bronzējošs pūderis izgaismos ādu un piešķirs tai vasarīgu mirdzumu. Ar vieglām roku kustībām uzklājam pūderi zem vaigu kauliem. Kustību veicam uz lūpu kaktiņu pusi, bet apstājoties pusceļā - lai padarītu seju slaidāku. Tad turpinām ar to pašu tehniku konturēt pieres augšdaļu, cenšoties aiz kontūrām neatstāt asas līnijas, bet gan vienmērīgi no matu līnijas līdz pus pierei nedaudz ietonēt, kas piešķir sejai veselīgu un nedaudz nosauļotu izskatu. Nobeigumā ietonējam deguna sānu daļas - to veicam kustībā no augšas uz leju.

Solis Nr.3: izgaismojam seju

Kad konturēšana ir pabeigta, varam nobeigt ar izgaismotāju (hightlighter). Parasti to klāj acu zonā un vaigu galos. Dara to viegli, ar apļveida kustībām, iezīmējot nelielu daļu virs vaigu kauliem un zem acīm acu un sejas formas izteiksmīguma uzsvēršanai. Kā arī deguna galā un virs augšlūpas centrā. Tas tiešām ir efektīvi un skaisti izgaismo un izceļ seju. Gaišais tonis nomaskēs tumšos lokus un vizuāli atsvaidzinās sejas ādu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu