Britam seksa maratons beidzas ar «salauztu» dzimumlocekli

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lielbritānijā kāds 47 gadus vecs vīrietis kaislīgas seksa sesijas laikā «salauzis» dzimumlocekli, bet tas viņam nav licis apstāties. Kaut gan citi vīrieši līdzīgos gadījumos cieš no neizturamām sāpēm, brits tikai pēc 12 stundām pamanīja, ka loceklis un sēklinieki klāti ar zilumiem, bet urīnam ir asiņu piejaukums, ziņo «Daily Mail».

Seksa laikā vīrietis piedzīvoja «plīstošu sajūtu» loceklī, taču saglabāja erekciju un dzimumaktu turpināja. Kad brits beidzot vērsās pie mediķiem, tie konstatēja lielu plīsumu saistaudos, kuri aptver sūklim līdzīgos audus dzimumloceklī, kas erekcijas laikā piebriest ar asinīm.

Urologs Ričards Vainijs no Birmingemas portālam «MailOnline» norādīja, ka «seksuālajiem akrobātiem» esot lielākas izredzes mīlas rotaļu laikā satraumēt šim procesam nozīmīgo orgānu.

«Vislielākais risks ir cilvēkiem, kas izmēģina neparastas pozas, piemēram, pārkārtojas no apgrieztās jātnieces uz parasto jātnieces pozu, nenokāpjot no locekļa,» seksa drošības noteikumus skaidro ārsts.

Vīrietim Londonā tika veikta operācija. Atveseļošanās prasīja apmēram divas nedēļas.

Katru gadu tiek fiksēti apmēram 16 dzimumlocekļa «salaušanas» gadījumi. Diemžēl tas nepaliek bez sekām - daudzi vīrieši pēc tam cieš no erektilās disfunkcijas un sāpēm seksa laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu