Īrijā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis no Latvijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Īrijā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā Dairis Lūks, kurš turp bija devies, lai pāris mēnešus pastrādātu. Portāls «baltic-ireland.ie» vēsta, ka viņu 23.septembrī plkst.4.30 notriekusi automašīna.

Gan vietējā policija, gan Tulovas (Tullow) latvieši lūdz atsaukties lieciniekus, kas spētu sniegt jebkādu informāciju par šo traģisko negadījumu.

Īpaši tiekot aicināts pieteikties autovadītājs, kurš ar gaismām signalizējis pretimbraucošajai automašīnai, lai pievērstu vadītāja uzmanību uz ceļa esošajam cilvēkam.

Jau šonedēļ Daira mirstīgās atliekas tiks nosūtītas uz mājām Latvijā, kur viņu pēdējā gaitā sestdien pavadīs sieva un bērni – 12 gadus vecā meita un 6 gadus vecais dēls.

Lūks iepriekš ar ģimeni astoņus gadus dzīvoja Īrijā, bērni apmeklēja nedēļas nogales skoliņu. 2015.gadā ģimene atgriezās Latvijā, bet nesen Dairis atgriezās, lai pastrādātu Īrijā dažus mēnešus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu