Donalds Tramps iekuļas kārtējā tvitera skandālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps svētdien izraisīja jaunu skandālu sociālajos tīklos, retvītojot samontētu video, kā viņš it kā raida golfa bumbiņu savas politiskās sāncenses Hilarijas Klintones virzienā.

Video pirmajā daļā redzams Tramps, kurš golfa laukumā ar nūju iesit pa bumbiņu. Nākamajā ainā tā trāpa pa muguru Klintonei, kāpjot pa trepēm lidmašīnā, un viņa nokrīt.

«Tas ir briesmīgi, ka mums ir prezidents, kas tvīto un retvīto tik bērnišķīgas lietas,» svētdien televīzijas intervijā kanālam ABC sacīja demokrātu kongresmenis Adams Šifs. «Tas kaitē viņa reputācijai. Tas kaitē visas mūsu valsts reputācijai.»

Tramps netaktisko joku par Klintoni, kura bija viņa pretiniece 2016.gada ASV prezidenta vēlēšanās, pārpublicēja īsi pirms savas pirmās uzrunas ANO Ģenerālajā asamblejā. Tajā tiks apspriesti Ziemeļkorejas kodoldraudi un citi pašlaik aktuāli jautājumi, norāda «Los Angeles Times».

Tramps tviterī izsmēja arī Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu, nodēvējot viņu par «raķešu vīru».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu