Neuzspēlētais šiks Viktorijas Bekhemas skatē Ņujorkas modes nedēļā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Britu modes dizainere Viktorija Bekhema Ņujorkas modes nedēļā izrādījusi pašas vārdā nosauktā zīmola 2018.gada pavasara tērpu kolekciju. Svētdienas skate izpelnījusies jūsmīgas atsauksmes no modes žurnāliem un stila ekspertiem.

«Trauslums var būt spēcīgs,» 43 gadus vecā Bekhema pirms skates sacīja modes žurnālam «Vogue».

Modes nama «Victoria Beckham» jaunākajā kolekcijā dominēja pasteļtoņi un caurspīdīgi audumi, kas maigi ieskauj sievietes ķermeni. Modes izdevumi slavē Bekhemas radīto tērpu brīvo, neuzspēlēto šiku.

Pēc skates Bekhema iznāca paklanīties, tērpusies tumši zilos džinsos ar baltu T-kreklu un augstpapēžu kurpēm. Gadu gaitā Bekhemas stils kļuvis brīvāks un nepiespiestāks, lai arī gadījumi, kad viņa kurpes ar augstiem papēžiem iemaina pret ērtākiem apaviem, joprojām ir reti.

Sēžot Ņujorkas modes nedēļas skates pirmajā rindā, dizaineri atbalstīja viņas vīrs Deivids Bekhems un vecākais dēls Bruklins, kuram apritējuši 18 gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu