Venēcijas kinofestivāls: Dženiferas Lorensas un Penelopes Krusas apburošie tērpi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Uz Venēcijas kinofestivāla sarkanā paklāja turpinās grezno vakarkleitu parāde. Modes ekspertu atzinību izpelnījās aktrišu Dženiferas Lorensas un Penelopes Krusas vakartērpi.

27 gadus vecā Lorensa bija tērpusies puscaurspīdīgā «Dior» kleitā ar kuplu tilla svārku daļu. Lorensa jau piecus gadus ir «Dior» zīmola vēstnese, tāpēc saviesīgos pasākumos redzama tieši šā zīmola darinājumos.

Lorensa bija ieradusies uz psiholoģiskā trillera «Mother!» pirmizrādi. Režisora Darena Aronofska kinolentē galvenās lomas spēlē Lorensa un 59 gadus vecā Mišela Feifere, kura bija ģērbusies melnas un zelta krāsas vakartērpā.

Savukārt 43 gadus vecā Krusa uz savas jaunākās filmas «Loving Pablo» pirmizrādi bija ieradusies pieguļošā «Versace» vakarkleitā ar krāšņiem spalvu rotājumiem. Krusu pavadīja spāņu aktieris Havjērs Bardems, kurš ir viņas partneris kā dzīvē, tā arī jaunajā filmā.

Venēcijas kinofestivāls turpināsies līdz 9.septembrim, kad tiks pasniegtas galvenās balvas. Šogad konkursa filmu programmu vētīs amerikāņu aktrises Anetes Beningas vadītā žūrija, balvu par mūža ieguldījumu saņems britu režisors Stīvens Frīrss, savas jaunās filmas konkursa programmā izrādīs pasaulē atzīti režisori.

Ar Venēcijas kinofestivālu aizsākas filmu balvu sezona, kas pēc septiņiem mēnešiem noslēgsies ar «Oskaru» ceremoniju. Iepriekšējos kinofestivālos parasti izkristalizējas filmas, kas varētu saņemt prestižo «Oskara» apbalvojumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu