Likvidē «Vienotības» Garkalnes novada nodaļu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vairumam «Vienotības» Garkalnes novada nodaļas biedru pametot politisko spēku, pieņemts lēmums likvidēt partijas Garkalnes nodaļu, informēja likvidējamās nodaļas vadītāja vietniece Elga Liepiņa.

Vairums jeb 13 no 17 Garkalnes novada nodaļas biedriem vērsušies pie jaunā partijas valdes priekšsēdētāja, ekonomikas ministra Arvila Ašeradena ar iesniegumu par izstāšanos no partijas, neredzot iespēju turpmāk būt par šīs partijas sastāvdaļu.

Garkalnes nodaļas pārstāvjus neapmierina situācija politiskajā spēkā. «Turklāt pēdējā gada notikumi, pašvaldību vēlēšanu rezultāti, kā arī notikumi «Vienotības» kongresā pārliecinājuši, ka partija nav gatava mainīties un nav gatava cīnīties par tās politiskajiem mērķiem,» viņi norāda.

«Diemžēl varam secināt, ka partijas galotnei ir svarīgas tikai savas intereses un amati, savukārt biedri nodaļās, kas ir jebkura politiskā spēka pamats, netiek ņemti vērā,» sūdzas likvidējamās nodaļas biedri.

Garkalnes nodaļas pārstāvji ir pārliecināti, ka politiskajam spēkam nepieciešama pārbūve un bez radikālām pārmaiņām un partijas pārbūves tai neesot nekādu iespēju nākamajās Saeimas vēlēšanās, vai arī tās būs tik minimālas, ka partiju nevarēšot uzskatīt par vērā ņemamu politisko spēku.

«Partijas veiksmīga pastāvēšana būtu iespējama tikai tādā gadījumā, ja tā tiktu pārbūvēta no iekšpuses, tiktu veiktas pārmaiņas, nostiprināti jauni mērķi. Uzskatām, ka «Vienotības» vadība ir nodevusi lielāko daļu savu biedru, kā arī tos ideālus un principus, uz kuriem sākotnēji tika būvēta,» uzskata pamest partiju nolēmušie biedri.

Viņi uzsvēra, ka, tā kā partijas reģionālā nodaļa nevar pastāvēt, ja tajā ir mazāk par pieciem biedriem, tad tiek likvidēta arī pati Garkalnes nodaļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu