Par bezvēsts pazudušu uzskatīts vīrietis atrodas visai dīvainā veidā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgā kāds vīrietis, kurš izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudušais, izsaucis policiju, lai pasūdzētos par nesavāktiem suņa izkārnījumiem, informēja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Piektdien neilgi pēc plkst.19 RPP darbinieki devās izsaukumu Iļģuciemā, kur starp izsaucēju un diviem suņu īpašniekiem bija izcēlies konflikts.

Ierodoties notikuma vietā, izsaucējs paskaidroja, ka viņu nokaitinājuši divu suņu saimnieki. Pāris pastaigājies ar diviem liela izmēra suņiem. Izsaucējs aizrādījis par izkārnījumu nesavākšanu, taču ātri vien viņu starpā izcēlies pamatīgs konflikts. Strīda laikā izteikti arī draudi, tāpēc nolēmis ziņot likumsargiem.

Suņu saimniece paskaidroja, ka pēc izsaucēja aizrādījuma savākusi abu suņu izkārnījumus un neredz iemeslu vīrieša agresīvajai attieksmei pret viņu.

Ar visām notikumā iesaistītajām personām veiktas preventīva rakstura pārrunas.

Pārbaudot personu datus, atklājās, ka izsaucējs ir izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudušais. Vīrietis nogādāts Valsts policijā apstākļu noskaidrošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu