Lidostā «Rīga» aiztur Lietuvas pilsoni, kuru meklē policija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FAZRY ISMAIL / EPA

Aizvadītajā diennaktī lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēts 1 uz Londonu izceļojošs Lietuvas pilsonis, kurš atrodas policijas meklēšanā. 1981.gadā dzimušais vīrietis aizturēts un nodots Valsts policijas amatpersonām, TVNET uzzināja Valsts robežsardzē.

Tāpat lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēta 1 Latvijas pilsone, kurai nebija derīga ceļošanas dokumenta. Sievietei liegta izceļošana no valsts.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 9 personām – 3 Krievijas, 3 Venecuēlas, 2 Igaunijas un 1 Moldovas pilsonim.

Terehovas, Zilupes un Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēti 4 Krievijas, 1 Kazahstānas un 1 Kamerūnas pilsonis, kuri pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks, nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas) Šengenas zonas valstīs. 1 Krievijas un 1 Kazahstānas pilsonim sakarā ar nodarītā pārkāpuma maznozīmīgumu izteikts mutvārdu aizrādījums, pārējās personas sauktas pie administratīvās atbildības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu