Lielvārdes josta – seksuālo rotaļu atribūts. Kāpēc gan ne?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Par intīmās dzīves modes trendu kļuvušas virves, auklas, siksnas, lentes – viss, ar ko iespējams sasiet partneri. Latviešu seksuālo fantāziju atraisījusi romantiski erotiskā filma «Greja piecdesmit nokrāsas» un tās otrā daļa «Tumsa piecdesmit nokrāsās», stāsta pārmaiņu treneris, seksologs Arturs Šulcs.

Rotaļas ar sasiešanu aktualizējās pēc grāmatas un filmas iznākšanas uz ekrāniem. Džeimijs Dornans iedvesmo drosmīgiem eksperimentiem, turklāt ne vien Kristiāna Greja lomā, bet arī maģiski pievilcīgā sērijveida slepkavas Paula Spektora lomā seriālā «Lūzuma punkts» (The Fall), starp citu, kvalitatīvākā nekā populārais Holivudas grāvējs.

Spēles ar sasiešanu rada uzbudinošu sajūtu - baiļu, riska, ļaušanās, padošanās un pakļaušanas miksli,

vien tām var ļauties, ja partneri pilnībā viens otram uzticas, saka Šulcs. Seksologs saka, ka interesantas sajūtas rada arī dažādas jostas.

«Apliekot jostu ap ķermeni, sajūta ir savelkoša. Josta sakļauj, nospriego, tai var kaut ko piekabināt.

Josta sadala ķermeni divās daļās, izceļ vidukli un gurnus.

Turklāt tā rada sajūtu, kas līdzinās vīriešu roku tvērienam.» Seksologs saka, ka vasaras vidus ap saulgriežu laiku ir piemērots, lai intīmo dzīvi padarītu savādāku, izmantojot tautiskas tērpa detaļas un jostas, piemēram, Lielvārdes jostu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu