Straume plāno lūgt līdzekļus atalgojuma palielināšanai KNAB darbiniekiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Jēkabs Straume lūgs papildus līdzekļus atalgojuma palielināšanai biroja darbiniekiem, to viņš apliecināja intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «1 pret 1».

Viņš nekonkretizēja, cik daudz līdzekļu KNAB atalgojuma fonda palielināšanai tiks prasīts, tomēr apliecināja, ka Ministru prezidentam šāds pieprasījums tiks iesniegts.

Staume skaidroja, ka atalgojuma līmenis birojā pēdējos gados nav īpaši audzis, kā arī ir citas līdzīgas tiesībsargājošās iestādes, kur atalgojums ir lielāks. «Ir ļoti grūti konkurēt,» atzina KNAB priekšnieks.

Straume arī norādīja, ka viņam nav iebildumu tam, ka personas darbu KNAB apvieno ar darbu citviet, bet tikai tad, ja tas netraucē dienesta pienākumiem. Vienlaikus viņš vēlētos, lai KNAB darbiniekiem ģimenes budžets nebūtu jāpapildina ar papildus darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu