Par Rīgas domes € 11,6 miljonu skolu ēdināšanas iepirkumu 11 sūdzības

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta 11,6 miljonus eiro vērtā iepirkumā par par ēdināšanu skolās saņemtas 11 uzņēmumu sūdzības, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Izglītības, kultūras un sporta departaments bija izsludinājis iepirkuma konkursu par skolu ēdināšanas pakalpojumiem departamenta padotībā esošo skolu vajadzībām. Iepirkumā tika meklēts ēdināšanas pakalpojuma nodrošinātājs 23 izglītības iestādēs - Āgenskalna Valsts ģimnāzijā, J.G.Herdera Rīgas Grīziņkalna vidusskolā, Mežciema pamatskolā, Rīgas 3.speciālajā pamatskolā, Rīgas 13.vidusskolā, Rīgas 21.vidusskolā, Rīgas 34.vidusskolā, Rīgas 40.vidusskolā, Rīgas 51.vidusskolā, Rīgas 54.vidusskolā, Rīgas 74.vidusskolā, Rīgas 85.vidusskolā, Rīgas, 86.vidusskolā, Jankas Kupalas Rīgas Baltkrievu pamatskolā, Rīgas Avotu pamatskolā, Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā, Rīgas Hanzas vidusskolā, Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskolā, Rīgas Jāņa Poruka vidusskolā, Rīgas Teikas vidusskolā, Rīgas Valda Avotiņa pamatskolā - attīstības centrā, Rīgas Valsts 2.ģimnāzijā un Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā.

Konkursā kā uzvarētāji tika izvēlēti SIA "Žaks 2", kas četrās izglītības iestādēs pakalpojumu nodrošinātu kopā par teju 1,6 miljoniem eiro, SIA "Fristar, kas septiņās skolās ēdināšanu nodrošinātu kopā par 3,9 miljoniem eiro, SIA "Baltic Restaurants Latvia", kas ēdināšanu deviņās izglītības iestādēs nodrošinātu kopā par 4,6 miljoniem eiro, SIA "IRG", kas divās skolās ēdināšanu nodrošinātu par 1,2 miljoniem eiro, un SIA "Aniva", kas vienā izglītības iestādē pakalpojumu sniegtu par 128 193 eiro.

IUB iesniegtas 11 sūdzības, kuras iesnieguši trīs no uzvarētājiem - "Fristar", "Žaks-2" un "Aniva", kā arī personu apvienība "MM", personu apvienība "MNM", personu apvienība "MNN", SIA "MCA", SIA "Kolibri-VV", SIA "Verniks", PS "Ēdiens&KM.LV" un personu apvienība "SIA "Skolu ēdināšanas serviss, SIA "Vengo" un SIA "IBS Group"".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu