Pie Rīgas HES iespējama īpaši palēnināta satiksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Visā valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi un autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, pavēstīja AS «Latvijas Valsts ceļi».

Pie Rīgas HES, kur notiek labā krastā drenāžas sistēmas rekonstrukcija, var būt palēnināta satiksme un sastrēgumi, īpaši rīta un vakara stundās. Palēnināta satiksme var būt arī Ulbrokā, kā arī uz Ventspils šosejas pie tilta pāri Lielupei un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma.

Joprojām visvairāk remontdarbu posmu ir uz Ventspils šosejas, vairākos posmos remontdarbi notiek arī uz Liepājas šosejas. Vairāk nekā stundu papildu laiks ceļā jāierēķina posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13), kur satiksme tiek regulēta ar deviņiem luksoforu pāriem. Tik pat daudz luksoforu posmu drīzumā būs uz Valmieras šosejas (A3) pirms Valkas.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejama pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā «lvceli.lv», kā arī lietotnē «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu