Būmeisters: sieviete kleitā ir tikpat pamanāma kā sarkanā gaisma luksoforā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Jūnijs - kleitu laiks - ļauj sievietes iepazīt un pamanīt,» sarunu šovā «Starp mums runājot» televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» atklās mūziķis un Eiropas parlamenta ierēdnis Kārlis Būmeisters. Viņš sievieti kleitā salīdzina ar sarkano gaismu luksoforā, kas iepretim zaļajai gaismai spīd krietni tālāk. Gluži tāpat sieviete kleitā īpaši izceļas pārējo dāmu vidū. Bet vaicāts, kādos apavos sieviete izskatās pievilcīgāka – sportiskos vai augstpapēžu, Kārlis atklās, ka ir konservatīvs un viņaprāt daiļajam dzimumam vairāk piestāv augsti papēži. Ieskandinot vasaru, arī šogad «STV Pirmā!» aicina savas skatītājas pievienoties iniciatīvai «30 dienas kleitās» un visu pirmo vasaras mēnesi – jūniju - valkāt tikai kleitas vai svārkus. Turklāt sociālajos tīklos ievietojot savus foto un pievienojot tēmturi #STVUzvelcKleitu, iespējams saņemt unikālu dāvanu no STV – īpaši darinātu pašmāju modes zīmola RedSalt kleitu!

Tāpat, piekrītot apgalvojumam, ka sieviete kleitā noteikti tiek uztverta citādāk nekā tērpusies biksēs, Kaža vērš uzmanību, ka paši vīrieši ir tie, kuri savām dāmām mēdz dāvināt šo sievišķības simbolu – kleitu. «Kad tu pēdējo reizi savai sievietei esi uzdāvinājis džinsu bikses? Kleitas gan!» visiem vīriešiem jau otrdien sarunu šovā «Starp mums runājot» retoriski vaicās Kaža. Savukārt, lai palīdzētu dāmām izvēlēties īsto kleitu, «STV Pirmā!» kopā ar Andelimandeli aicina uz īpašo svētku tērpu andeli, kur galvenajā lomā būs tikai un vienīgi kleitas.

Sestdien, 3. jūnijā, no plkst. 11:00 līdz 15:00 dodies uz Kaņepes Kultūras centru (Skolas iela 15), «nomedī» savas ideālās kleitas, lai visu jūniju vari pavadīt tikai kleitās un svārkos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu