Victoria's Secret modele priekšroku dod īstiem apvidus auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press / Atlantic Images / Splash News

Tas, ka Victoria's Secret «eņgeļi» pa modes skates mēli visbiežāk defilē niecīga piegriezuma apakšveļā, nenozīmē, ka arī automobiļu izvēlē krāšņās jaunkundzes ir tikpat pieticīgas.

Viena no slavenā amerikāņu modes nama, sieviešu apģērbu un aksesuāru ražošanas kompānijas Victoria's Secret šobrīd «karstākajām» un pieprasītākajām modelēm, brazīliete Alesandra Ambrosio, lai arī varētu atļauties kādu eksotisku kabrioletu vai sportisku rodsteru, priekšroku tomēr devusi melnam Range Rover.

Foto: Vida Press/Splash News

Tieši ar šādu auto 36 gadus vecā Ambrosio, kuru Forbes 2012.gadā ierindoja labāk apmaksāto supermodeļu saraksta sestajā pozīcijā, maija sākumā pamanīta ierodamies kādā medicīnas iestādē Losandželosā.

Foto: Vida Press/Splash News

Jāpiebilst gan, ka Ambrosio britu zīmolam uzticas jau sen un lietošanā bijuši arī iepriekšējo paaudžu Range Rover. Tiesa gan, viņa tos nemaina tik bieži kā tērpus modes skatēs.

Foto: Vida Press / Atlantic Images / Splash News
Foto: Vida Press / Atlantic Images / Splash News
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu