Bens Afleks un Dženifera Gārnere iesniedz laulības šķiršanas pieteikumus

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktieri Bens Afleks un Dženifera Gārnere ceturtdien iesniedza tiesā laulības šķiršanas pieteikumus, sperot pirmo soli savas laulības oficiālai izbeigšanai vairāk nekā gadu pēc sava publiskā paziņojuma, ka viņu attiecības ir beigušās.

Afleks un Gārnere iesniedza pieteikumus Losandželosas apgabala Augstākajā tiesā, kā iemeslu minot nepārvaramas viedokļu atšķirības. Viņi arī vēlas saglabāt kopīgu aizbildniecību pār saviem trim bērniem, kuri ir vecumā no pieciem līdz 11 gadiem.

Pieteikumi tika iesniegti bez advokātu starpniecības un bija praktiski identiski. Nevienā no tiem nebija minēts laiks, kad beigusies kopdzīve.

Pāris 2015.gada jūnijā paziņoja, ka turpmāk dzīvos šķirti, pēc 10 gadus ilgas laulības.

«Mēs ejam uz priekšu ar mīlestību un draudzību vienam pret otru un ar apņemšanos kopīgi audzināt mūsu bērnus,» toreiz kopīgā paziņojumā pavēstīja Afleks un Gārnere. «Šis būs mūsu vienīgais komentārs par šo privāto ģimenes lietu.»

Afleks un Gārnere iepazinās, 2003.gadā filmējoties kinolentē «Daredevil» («Pārgalvis»), kurā viņi abi spēlēja supervaroņus.

Afleks, kurš ir divu «Oskaru» laureāts, martā paziņoja, ka ir pabeidzis ārstēšanos no alkohola atkarības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu