Turpmāk TVNET e-pasta lietotājs izmantos Inbox.lv izstrādāto e-pastu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Šā gada martā starp augsto tehnoloģiju uzņēmumu SIA INBOKSS un portālu TVNET tika noslēgta vienošanās, saskaņā ar kuru elektroniskais pasta serviss @tvnet.lv turpmāk izmantos Inbox.lv tehnisko platformu.

Šīs izmaiņas nozīmē, ka, sākot ar 14. aprīli, Tvnet.lv e-pasta lietotājs izmantos Inbox.lv izstrādāto un pārvaldīto e-pastu.

Pēc šīm pārmaiņām Tvnet.lv e-pasta lietotājam tiks piedāvāta elektroniskā pastkastīte ar 20 reizes lielāku ietilpību nekā iepriekš, bezmaksas tehniskā atbalsta dienesta pakalpojumi, kā arī lejupielādei būs pieejama e-pasta mobilā lietotne. Tvnet.lv e-pasta lietotājs turpmāk varēs autorizēties Inbox.lv lapā ievadot savu lietotājvārdu (user@tvnet.lv un esošo paroli). Pastkastīšu saturs jau ir pārcelts un saglabāts nemainīgs, apstiprina Inbox.lv pārstāvji.

«E-pasts ir populārākais SIA «Inbokss» produkts, pie kura vairāk kā 15 gadu laikā esam strādājuši un regulāri uzlabojuši, saglabājot valsts lietotākā elektroniskā pasta statusu. Priecāsimies šo pakalpojumu turpmāk nodrošināt arī Tvnet.lv e-pasta lietotājiem,» piebilst A. Griķis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu