RFW 5. diena - bērnu mode: Aristocrat Kids, Paade Mode

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šajā dienā RFW varējām skatīt tādas skates kā Aristocrat Kids un Paade Mode. ieskaties, kas jauns bērnu modē! Odziņas: ar roku gleznoti raksti, žakarda adījuma raksti, Japānas merīnvilna, Versaļas putni!

Aristocrat Kids (Latvija)

ARISTOCRAT KIDS jaunajā kolekcijā «Karaliskie dārgumi» ir izmantots delikāts zīds, mohēra, angora un zelta mežģīņu izšuvumi. Kolekcijai ir raksturīgi trīs unikāli, ar roku gleznoti raksti – košas ziedu buķetes, karaliskie Versaļas un purpursārtie Vīnes putni. Jauno nodaļu karaliskajā pasakā par princesi Aleksandru raksturo piesātināti toņi, delikātas mežģīnes un maigs samts. Kolekcijā izmantotie izsmalcinātie audumi un tērpu kombinācijas kopā ar īpaši radītiem aksesuāriem spēj katru dienu pārvērst burvīgā pasakā.

Paade Mode (Latvija)

Šajā sezonā bērnu modes zīmola Paade Mode dizainere Linda Raituma, meža burvības un pasaules kultūras mantojuma iedvesmota, izveidoja kolekciju «World is Round», priekšroku dodot klusinātai ziemīgu toņu paletei un to papildinot ar sulīgām apdrukām un tekstūru dažādību. Augstvērtīgos Liberty apdrukas audumus, ādai tīkamo Portugāles kokvilnu, kā arī aristokrātisko samtu un zīdu papildina maigas Japānas merīnvilnas, Itālijas alpakas, mohēras un žakarda apģērbi. Spilgtu toņu apvienojums un vērība pret detaļām ir zīmola pamatvērtības, un šajā sezonā tās papildina īpaša dizaina izšuvumi, kā arī žakarda adījumu raksti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu