Rajevskis: Slikta komunikācija Kučinska noskatīto Valsts kancelejas direktora amata kandidātu var «norakt»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS), virzot Valsts kancelejas direktora amatam Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku Jāni Citskovski, ir jābūt atbildīgam un jānorāda uz viņa spēcīgajām pusēm, pretējā gadījumā Citskovski var «norakt», sacīja politologs, sabiedrisko attiecību aģentūras «Mediju tilts» līdzīpašnieks Filips Rajevskis.

Viņš uzskata, ka, atlaižot bijušo Valsts kancelejas vadītāju Mārtiņu Krieviņu un šobrīd virzot šim amatam Citskovski, premjeram jāuzņemas publiska atbildība, skaidrojot lēmumu un kandidāta īpašības. Pēc politologa domām, neatbilstošas komunikācijas gadījumā Citskovski var «norakt», savukārt vēlāk atrast otru kandidātu var būt ļoti grūti.

«Es negribētu teikt, ka viņš ir neatbilstošs, bet ņemot vērā, ka aiz viņa stāv premjers, tomēr būtu nepieciešams, lai tiktu iedotas ziņas par viņa labajām īpašībām un pieredzi, jo šobrīd zinām tikai virspusēju CV,» ir pārliecināts Rajevskis.

Tāpat politologs sacīja, ka personu skaits, no kā izvēlēties jauno vadītāju, ir pietiekami galīgs un saprotams, tāpēc ilga vilcināšanās nav notikusi.

«Jautājums bija par to, ar kuru Kučinskis ir gatavs sastrādāties un kurš ir gatavs pamest savu vietu, lai ietu uz šo amatu, labi zinot, ar ko tas draud un kādas var būt konsekvences,» norāda Rajevskis.

Kā ziņots, vakar pēc partijas «Vienotība» lūguma koalīcija nolēmusi uz nedēļu atlikt lēmuma pieņemšanu valdībā par jauno Valsts kancelejas direktoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu