Patriotu spēles ir sākušās!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

23.martā TVNET sāksies pašvaldību vēlēšanām veltītais video diskusiju cikls «Patriotu spēles». Pirmajā duelī žurnālists Māris Zanders klaušinās Rīgas mēra potenciālos kandidātus-jaunpienācējus Jāni Bordānu un Juri Pūci. Zanders: «Ir aizraujoši strīdēties par Kr.Barona ielas segumu, «kapu tramvaju» un korupciju Rīgas Domē, bet ko īsti Nila Ušakova kritizētāji darīs citādi, kādi ir konkrētie priekšlikumi, kur tie ir?!»

TVNET video diskusijās, kas turpmāk notiks katru ceturtdienu līdz pat vēlēšanu dienai 3.jūnijā, piedalīsies Latvijas varas partiju un opozīcijas deputātu kandidāti no Rīgas, Jelgavas, Ventspils, Daugavpils, Jūrmalas, Liepājas un citām pilsētām un novadiem.

Kuram uzticēt savu vienīgo balsi?

Diskusijas «PATRIOTU SPĒLES» laikā esošajiem un topošajiem politiķiem būs jācenšas skaidrot žurnālistam Mārim Zanderam, kāds tad īsti ir nākamo deputātu, pagastveču un mēra kandidātu politiskais, ekonomiskais un sociālais piedāvājums 2017.gada pašvaldību vēlēšanās, lai mēs, vēlētāji, spētu izdarīt adekvāti informētu izvēli 3.jūnijā.

Pašvaldību vēlēšanās mēs izvēlēsimies politiķus, kuri tiešā un nepastarpinātā veidā rūpēsies par mūsu pilsētas, ciema, novada un pagasta labklājību, sakārtotību un tiesisko vidi, tādēļ - nestāvi malā un piedalies: sūti tevi interesējošus jautājumus uz velesanas@co.tvnet.lv!

Patriotu spēles ir sākušās!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu