Baltijas Vēnu klīniku labprāt izvēlas ārzemju pacienti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto VC4

Jau vairāk kā 15 gadus kāju asinsvadu ārstēšana ir viena no Veselības centrs 4 prioritātēm. Baltijas vēnu klīnika un tās filiāles ir jauni, ultramoderni medicīnas centri ar ļoti sarežģītu diagnostikas un ārstēšanas tehnoloģiju parku, kāds vienkopus nav atrodams nekur citur Baltijas jūras reģionā. Ziņas par Baltijas Vēnu klīnikas sasniegumiem un iespējām izplatās tālu pāri Latvijas robežām, un ik gadu, lai atrisinātu sasāpējušās varikozo vēnu problēmas, klīniku apmeklē simtiem ārvalstu pacientu no visas pasaules.

Austrālijas, Beļģijas, Vācijas, Indijas, Ķīnas, Paragvajas, Zviedrijas un daudzu citu valstu pilsoņi ceļo uz Latviju, lai saņemtu pakalpojumus Baltijas vēnu klīnikā Rīgā.

Baltijas vēnu klīnika regulāri atjauno iekārtas un strādā pie inovatīvu, starptautiski atzītu un pacientiem aizvien labvēlīgāku metožu ieviešanas praksē. Klīnika ir godīga pret saviem klientiem, vienmēr no visa iespēju arsenāla piemeklējot vislabāko un atbalstošāko pacienta klīniskajām vajadzībām un maksātspējai. Pacienti augstu vērtē izvēles iespējas – kamēr lielākā daļa flebologu citās klīnikās piedāvā tikai lāzertehnoloģiju iespējas. Baltijas Vēnu klīnika dod iespēju saviem pacientiem izvēlēties tieši viņiem vispiemērotāko metodi, tostarp jaunāko un saudzīgāko metodi jeb vēnu slēgšanu ar biolīmi (VenaSealTM sistēma).

Kāpēc tad ārvalstu pacienti izvēlas tieši Baltijas Vēnu klīniku Rīgā? Pirmkārt, cenas un kvalitātes attiecības dēļ. Salīdzinot ar citām Eiropas valstīm un to klīnikām, cenas Baltijas Vēnu klīnikā ir vairākkārt ekonomiskākas, savukārt, salīdzinot ar ASV un Kanādu – pat desmit reizēs pieejamākas. Taču ekonomiskāka cena nenozīmē sliktāku kvalitāti. Baltijas vēnu klīnika ir saņēmusi Kvalitātes balvu no Veselības ministrijas, kā arī ir atzīta ar starptautisko ISO 9001 kvalitātes sertifikātu, taču pats galvenais, ka ar klīnikā sniegto pakalpojumu kvalitāti ir apmierināti klīnikas pacienti.

Ne mazāk svarīgu lomu klīnikas izvēlē ārvalstu pacientiem spēlē valodas barjeras trūkums – Baltijas vēnu klīnikas ārsti un personāls runā ne tikai latviešu, krievu un angļu valodās, bet arī franču, un pat arābu. Vērts atzīmēt arī Latvijas mēreno klimatu, kas veicina atveseļošanas procesu pēc procedūrām.

Baltijas Vēnu klīnika lepojas ar to, ka pēdējo trīs gadu laikā ārvalstu pacientu skaits ir pieaudzis 5 reizēs, un 2016. gadā tika konsultēti vairāk kā 200 ārvalstu pacienti, no kuriem 100 veica operācijas. Tas nenoliedzami ierindo Baltijas vēnu klīniku augstā līmeņa klīniku rindās.

Baltijas vēnu klīnika ne tikai ārstē ārvalstu pacientus, bet arī apmāca speciālistus no citām pasaules valstīm darbam ar dažādām metodēm, tajā skaitā ar VenaSealTM biolīmes tehnoloģiju, un esot vienīgais šāda veida apmācību centrs Austrumeiropā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu