Valkā viesosies Igaunijas valsts prezidente Kersti Kaljulaida

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien un piektdien, 16. un 17. martā jaunievēlētā Igaunijas valsts prezidente Kersti Kaljulaida ar delegācijudosies divu dienu darba vizītē uz Valgu, Tirvu un Otepi.

16. martā prezidente plāno apmeklētTaagepera ciema biedrību, uzņēmumu Ritsu AS Helme, kas nodarbojās ar māju projektēšanu, ražošanu un būvniecību, Tirvas jauniešu centru, Puide lauku saimniecību un Tehvandi sporta centru, kur diskutēs par sporta un tūrisma jomas attīstīšanu Otepē.

Turpinot darba vizīti,piektdien, 17. martāKersti Kaljulaida viesosies Valgas bērnudārzā «Pääsuke». Vēlāk prezidente iepazīšanās vizītē dosies uz Valku, kur apmeklēs Valkas Mākslas skolu, Beverīnas ielā 5, kur tiksies ar skolas direktori Marutu Stabulnieci un ar Valkas novada domes speciālistiem. Tikšanās laikā K.Kaljulaidai tiks stāstīts par Valkas - Valgassadarbību dažādās jomās, par kopējiem projektiemundvīņu pilsētuattīstību.

Vizītes noslēgumā Igaunijas valsts prezidentei ir ieplānotatikšanās ar Valgas apriņķa vietējo pašvaldību vadītājiem.Pēc šīs tikšanāsavīzes «Valgamaalane»žurnālistiem būs iespēja saņemt amatpersonu atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu