Opel pārdošana Baltijā pērn augusi par trešdaļu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

Opel ir būtiski palielinājis pārdošanas rādītājus gada griezumā. Kopumā, visās trīs Baltijas valstīs 2016. gadā tika pārdots 2901 automobilis. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tas ir 29,6% pieaugums, bet kopējais tirgus ir pieaudzis par 16,9%.

Caurmērā Opel ir palielinājis pārdošanas rādītājus par 4%, un 18 no 22 valstīm pārdošanas rādītāji bija augstāki nekā iepriekšējā gadā. Kopā pārdoti aptuveni 1,16 miljoni auto.

Opel/Vauxhall tirgus daļa kopējā Eiropas tirgū ir praktiski nemainīga 5,73% apjomā.

Mokka X ir bijis galvenais pārdošanas virzītājs Baltijā, kam seko Astra un Corsa. Mokka X pārstāv 34% no kopējā pārdoto modeļu skaita, un kopumā Eiropā tās ir reģistrētas vairāk kā 100000 reižu.

«Mums bija lielisks sniegums tirgū, kur pieaugums nāk no segmentiem, kuros Opel ir ierobežots piedāvājums, tomēr šo

sasniegumu būtiski ietekmēja Latvijas Valsts policijas autoparku atjaunināšana.

Pateicoties mūsu modeļu ofensīvai ar 7 jauniem modeļiem 2017. gadā, no kuriem divi ir augošajā CUV segmentā, mēs esam pārliecināti par šo gadu,» saka reģiona menedžeris Mareks Vihuri (Marek Vihuri).

Opel pašlaik ir tā vēsturē lielākās modeļu ofensīvas vidū, un

laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam Opel radīs 29 jaunus modeļus,

septiņi no kuriem nāks klajā 2017. gadā.

Trīs no šiem septiņiem modeļiem ir jaunās paaudzes Insignia flagmanis trīs virsbūvju variantos: piecdurvju sedans (Insignia Grand Sport), universālis (Insignia Sports Tourer) un krosovers (Insignia Country Tourer). Uzņēmums arī prezentēs divus modeļus strauji augošajā CUV segmentā (Crossover Utility Vehicles) - Crossland X un Grandland X. Ampera-e pārdošana sāksies pavasarī, tomēr tā vēl nesasniegs Baltiju. 2017. gada modeļu ofensīva tiks noslēgta ar īpaši pievilcīgu Opel Vivaro versiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu