Bailes no tauriņiem un alerģija pret zemenēm – pārsteidzoši fakti par Nikolu Kidmenu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rudmatainā Nikola Kidmena ir kas vairāk par oskarotu aktrisi un skaistu sievieti. Viņa ir arī viena no vislabāk atalgotajām sievietēm kinoindustrijā, kas ar savu talantu žilbina fanus visā pasaulē. Kidmenu raksturo arī visai neparasta attiecību vēsture - desmit gadus ilga laulība ar aktieri Tomu Krūzu, tad noslēpumaina šķiršanās, kam sekoja tagadējā laulība ar kantrī mūzikas zvaigzni Kītu Urbanu.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Nē dublieriem!

Līdzīgi kā dzīvē, arī iejūtoties savās lomās, Nikola Kidmena ir radusi visu darīt pašas spēkiem. Aktrise nevienā no savām filmām nav izmantojusi dubliera pakalpojumus. Katru triku, ko kāda no viņas atveidotajām varonēm izpilda uz ekrāniem, ir īstenojusi pati aktrise. Tā, piemēram, strādājot pie savas pirmās lomas filmā «BMX bandīti», viņai nācās apgūt BMX braukšanas iemaņas.

Tiesa gan, nereizi šīs ietiepības dēļ viņa sevi savainojusi, taču traumas nekad nav bijušas tik nopietnas, lai neturpinātu darbu pie kārtējās filmas. Turklāt aktrises fani var būt pārliecināti, ka arī ainas, kurās Nikola redzama kaila, ir «īstas», jo arī tik pikantās lomas viņa no A līdz Z atveidojusi pati.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Raksta ar kreiso roku

Nikola Kidmena ir dzimusi kreile un visu mūžu rakstījusi ar kreiso roku.

Interesanti, ka, iejūtoties rakstnieces Virdžīnijas Vulfas lomā oskarotajā filmā «Stundas», viņa piespieda sevi iemācīties rakstīt arī ar labo roku.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Mecenāte un bērnu tiesību aizstāve

Kidmena ir īsts apliecinājums nesavtīgai mīlestībai un dāsnumam. Iekarojot slavas virsotnes, kas nenoliedzami garantē arī bagātību un pārticību, viņa nav aizmirsusi arī par tiem, kam klājas grūtāk.

Aktrise regulāri daļu no saviem ienākumiem ziedo labdarībai, kā arī aktīvi iesaistās un atbalsta dažādas sociālās iniciatīvas. Viņa sniedz atbalstu no vardarbības cietušām sievietēm, palīdz vākt līdzekļus bērniem ar īpašām vajadzībām.

Turklāt 1994. gadā kļuvusi par UNICEF labās gribas vēstnesi, kā arī var lepoties ar Sidnejas bērnu slimnīcas vēstneses titulu.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Bailes no taureņiem

Lielākā daļa sieviešu sajūsmā iespiedzas, ieraugot kārtējo krāšņo taurenīti, turpretī Nikola Kidmena riebumā saraujas.

Izrādās, populārā aktrise cieš no salīdzinoši retas kaites - lepidopterofobijas jeb bailēm no taureņiem. Turklāt viņai ir arī alerģija pret zemenēm.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Patiesas mīlas dēkas vai dzeltenās preses spekulācijas?

Pēc šķiršanās no aktiera Toma Krūza Nikolai Kidmenai tika piedēvētas attiecības ar vairākiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem – gan mūziķiem Leniju Kravicu un Robiju Viljamsu, gan aktieri Džūdu Lovu.

Taču 2006. gadā pēc nepilnu gadu ilgas pazīšanās viņa teica jāvārdu savam tautietim – austrāliešu kantrī dziedātājam Kītam Urbanam.

Kā vēlāk intervijā atklāja Kidmena, pāris viens otru kārtīgi iepazinuši vien laulības laikā.
Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Mūžīgā skaistuma kults

Ja kāds būtu izdomājis mūžīgās jaunības eliksīru, tad Nikola Kidmena to noteikti iegādātos par jebkādu cenu.

Jau kopš karjeras pirmsākumiem aktrise savam izskatam veltījusi īpašas rūpes – kā jau dabiska rudmate ar porcelāna tipa ādu, viņa nekad neatrodas spožā saulē bez saulesbrillēm, lielas cepures vai saulessarga. Turklāt nesmādē arī plastikas ķirurga pakalpojumus un botoksa injekcijas.

Tieši šīs aizraušanās dēļ aktrise pēdējos gados saņem jo īpaši lielu kritiku, jo liela daļa viņas kvēlāko fanu apgalvo, ka Nikola Kidmena gājusi par tālu un vairs neizskatās pēc sevis.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

49 gadu vecumā vēlas vēlreiz kļūt par māti

Nikola vienmēr ir sapņojusi par lielu ģimeni – laulībā ar Tomu Krūzu abi adoptējuši bērnus, kuri nu jau ir pieaugušu un pēc pāra šķiršanās vairs ar Kidmenu attiecības neuztur, taču ar kantrī dziedātāju Kītu Urbanu viņai ir divas meitas – Sandija Roza un Feita Margareta. Lai arī jaunāko no tām iznēsājusi surogātmāte, meitenīte ir gan Kidmenas, gan Urbana bioloģiskais bērns.

Nu četrdesmit deviņus gadus vecā aktrise intervijā atklājusi, ka 2017.gadā vēlētos vēlreiz kļūt par māti, turklāt pati bērniņu arī iznēsāt.

Slavenība neslēpj, ka Nikolas vecmāmiņa dzemdējusi viņas māti tieši četrdesmit deviņu gadu vecumā un viņa būtu laimīga, ja arī viņai tik cienījamā vecumā būtu iespēja laist pasaulē mazulīti.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu