Dakota Džonsone: Amerika joprojām ir seksuāli apspiesta

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BEN STANSALL / AFP

Amerikāņu aktrise Dakota Džonsone, kura slavas virsotnē nonāca ar lomu erotiskajā drāmā «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas»), intervijā žurnālam «Vogue» paudusi viedokli, ka Amerika joprojām ir seksuāli apspiesta.

Franšīzes otrā filma «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») nonāks uz kinoekrāniem februārī un arī tajā galvenās lomas atveidos Džonsone un Džeimijs Dornans.

Dakota, kas filmā tēlo naivu studenti Anastasiju Stīlu, kuru iesaistās sadomazohistiskās attiecībās ar izskatīgu miljardieri, sacīja, ka viņu joprojām pārsteidz konservatīvo organizāciju reakcija uz seksuālajām tēmām, kas atspoguļotas šajās filmās.

Aktrise intervijā «Vogue» norādīja, ka apbrīno to cilvēku drosmi un atklātību, kas nebaidās atzīt, ka seksuālajā jomā vēlas kaut ko vairāk, un pauda nožēlu par to, ka Amerika joprojām ir seksuāli apspiesta.

Lai gan kritiķi nav bijuši saudzīgi pret pirmo filmu, Dakota sacīja, ka lepojas ar darbu britu rakstnieces E.L.Džeimsas romānu ekranizācijās, un uzsvēra, ka viņas tēlotā varone ir stipra un ļoti inteliģenta sieviete.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu