Jaunā gada idejas frizūrām un meikapiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā Jaunā gada ballītē veidot matus un ko interesantu izmēģināt meikapā? Lūk, idejas!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Cope - gan vakariņām, gan ballītei

Modeles Džidži Hadidas matu sakārtojums, kurā mati ir glīti nostiprināti copē, rada atturīgu, bet ļoti elegantu iespaidu. Copi var veidot gan augstāk galvas viducī, gan pavisam zemu - pakauša daļā. Interesanta ideja ir arī copi veidot asimetriski - galvas sānos. Šo matu sakārtojumu var arī papildināt ar dekoratīvām matu adatām vai atlasa lenti. Šāds matu sakārtojums derēs gan svinīgām vakariņām, gan trakulīgai ballītei.

Arī meikaps modelei šajā koptēlā ir ļoti aktuāls šosezon - vēsi atturīgs, ar papildu perlamutra spīdumu.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Ziemīgi sarkanais lūpu tonis

Akcents uz aktrises Emmas Vatsones izvēlēto lūpukrāsas toni - ogu sarkanais! Tas ir vēss tonis, kas ļoti piestāv ziemas sezonai. Šādas lūpas krāsojot, noteikti izmanto lūpu laineri. Emmas košās lūpas līdzsvaro klasiski uzvilktā līnija uz acu plakstiņiem un nedaudz uz vaigu kauliem uzliktais sārtais rūžs.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AFP/ Leta

Sešdesmito šiks

Aktrises Natālijas Portmanes matu sakārtojums ir spilgts sešdesmito gadu modes kliedziens. Patiesībā tas nav nemaz tik sarežģīti izveidojams mājas apstākļos, tāpēc noteikti iesakāms. Vajadzīgas ir vien lokšķēres, matadatas, ķemme matu uzkasīšanai un matu laka!

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Kaislīgam skatienam - dūmakains + metāls

Jauna tendence dūmakaino acu (smokey eyes) krāsošanas tehnikā - pievieno tumši izēnotajām acu ēnām metālisku spīdumu. Tas uzreiz atsvaidzinās kopskatu un spēs hipnotizēt ikvienu.

[b[]

 
Foto: Reuters/Scanpix

Romantiskās lokas

Nikolas Kidmenas matu sakārtojums ir aktuāls visos laikos un arī šajā Jaunā gada ballītē ar to nenošausi greizi. Viegli vijīgas lokas, kuras ir nedaudz saņemtas uz aizmuguri ar vienu šķipsnu.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu