Ar nazi bruņots agresīvs vīrietis pārbiedē autovadītāju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

TVNET lasītāja Kristīne nesen piedzīvojusi ļoti nepatīkamu situāciju - viņu pārbiedējis kāds ar nazi bruņots vīrietis. Vīrietis bijis ļoti agresīvs un mēģinājis atvērt Kristīnes automašīnas durvis, rokās turot nazi. Par laimi, viņam tas nav izdevies, taču, skaļi kliedzot, viņš nazi iemetis auto aizmugurējo durvju stiklā. Valsts policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesu.

TVNET lasītāja Kristīne rakstīja: «Vēršos pie jums kā lasītāja un vēlos lūgt jūsu palīdzību, ar portāla starpniecību publicēt informāciju par prātam neaptveramu notikumu, kurš notika sestdien, 10.decembra pēcpusdienā Rīgā, Lidoņu ielā 7, vēlos lūgt atsaukties aculieciniekus un brīdināt iedzīvotājus būt īpaši piesardzīgiem.

10. decembra pēcpusdienā ar automašīnu audi A4 devos virzienā uz centru pa Lidoņu ielu,

ceļa labajā pusē stāvēja kāds draudīgi noskaņots vīrietis, aptuveni 180 cm garš, ģērbies melnā virsjakā un melnā cepurē,

kurš pārdroši virzījās uz ceļa braucamo daļu, sākotnēji rādot apstāšanās žestu man pa priekšu braucošajam Nordeka autobusu parka autobusam. Kad autobuss, tam bija pabraucis garām, vīrietis izskrēja uz ceļa braucamās daļas tieši pretī manai automašīnai un ar rokām rādīja agresīvus žestus, lai apturu automašīnu.

Apjukumā nobremzēju teju līdz automobiļa apturēšanai un iebraucu pretējā braukšanas joslā, lai izvairītos no sadursmes ar vīrieti, kurš stāvēja tieši uz ceļa braucamās daļas.

Vīrietis bija ļoti agresīvs un mēģināja atvērt manas automašīnas durvis, rokās turot nazi,

laimīgā kārtā viņam tas neizdevās, taču, skaļi kliedzot, viņš iemeta manas automašīnas aizmugurējo durvju stiklā rokās esošo nazi, kurš palika automašīnā. Tā rezultātā pilnībā tikta izsists manas automašīnas logs.

Pārbijusies devos uz priekšu, kur pēc aptuveni 300 metriem apturēju automašīnu pie pārtikas veikala Maxima, Lidoņu ielā 3, un sazinājos ar Valsts policiju, kura operatīvi ieradās notikuma vietā, pieņemot manu iesniegumu. No automašīnas policija izņēma salonā esošo uzbrucēja nazi, kurš nodots ekspertīzei.

Līdz šim šādu filmu cienīgu scenāriju nevarēju iztēloties pat ļaunākajos murgos,

negribu pat domāt, kas būtu noticis, ja vīrietim būtu izdevies iekļūt manā automašīnā

vai ja brīdī, kad viņš izdarīja metienu ar nazi manas automašīnas stiklā, aizmugurē būtu atradies mans mazulis.

Tāpat par uzbrucēja upuri varēja kļūt arī kāds nejaušs kājāmgājējs. Ņemot vērā to, ka šāda bīstama persona atrodas uz brīvām kājām, ieteiktu iedzīvotājus būt īpaši piesardzīgiem."

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska TVNET apstiprināja, ka Valsts policija saņēmusi informāciju par šādu gadījumu.

Lai noskaidrotu vainīgo personu un citus notikušā apstākļus, ir sākts kriminālprocess.

Materiālā zaudējuma summa tiek precizēta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu