Hilarija Dafa pārsteidz ar košu un rakstainu interjeru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Dažiem neordināru rakstu un krāsu iekļaušana interjerā var sagādāt tādas pašas izjūtas kā radikāla frizūras maiņa; tas ir riskanti un šim solim ir divi iznākumi - tas var izskatīties ļoti labi vai arī tā var būt galējā katastrofa. Aktrisei Hilarijai Dafai šāds solis ir devis to pozitīvāko rezultātu - rakstainās tapetes, drosmīgie dekori un tekstūras daudzveidība ir padarījusi Dafas māju unikālu un neatkārtojamu.

Aktrises Hilarijas Dafas rotaļīgais interjers manāms jau pie ieejas durvīm - Dafas mājas durvis ir nokrāsotas pūdera rozā tonī, taču tās nespēj konkurēt ar izteiksmīgo virtuves dizainu. Zvaigzne savā virtuvē izvēlējusies īpaši rakstainas tapetes un flīzes, kas ņirb gar acīm, bet arī izceļ virtuves eleganci. Rakstaino virtuvi papildina koši zili virtuves skapīši ar zelta rokturiem. Šis pats raksts ir manāms arī Hilarijas pagalmā, kur atrodas āra bārs un virtuve.

Arī viscaur Dafas mājā ir izklāti rakstaini un krāsaini tepiķi un paklāji, to skaitā arī paklāji uz trepēm. Pati aktrise intervijā ar žurnālu Better Homes & Gardens atklājusi, ka kāpnes klāj trīs dažādi rakstaini paklāji, kas iegādāti antikvariātā.

Snoozers ...but not losers

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

?

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu