Astroloģes prognozes 2017. gadam: izvēlies pareizi un veido attiecības tikai ar «saviem cilvēkiem»!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada beigas ir laiks, kad ne tikai atskatāmies uz aizvadītajiem notikumiem, bet arī ar cerībām raugāmies nākotnē. Tāpēc nereti pēc padoma vaicājam arī zvaigžņu tulkiem jeb astrologiem. Sarunu šova «Starp mums runājot», kas ik otrdienu skatāms pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», vadītāja Daina Jāņkalne uz sarunu aicinājusi astroloģi Aiju Austrumu, lai noskaidrotu, ko zvaigznes sola 2017. gadā.

Aija ir pārliecināta, ka patiesībā ir diezgan nepareizi astrologam vaicāt, kas gaidāms nākotnē, jo būs tieši tas, ko pats savārīsi. Vai tās būs ziepes? Vai kas labāks? To izlemt ir tikai un vienīgi katra paša rokās. «Astroloģiskā karte iezīmē apstākļus un «dekorācijas», kur savu dzīves scenāriju izspēlēsim. Piemēram, var būt uzliktas dekorācijas «dzelzceļš», kur, ja vēlamies, varam mēģināt spēlēt Sarkangalvīti. Taču tas noteikti neizdosies, jo tās ir Annas Kareņinas dekorācijas. Tāpat var gadīties, ka nemaz neizmantojam tās iespējas, ko dzīve mums piedāvā. Zvaigžņu kartē var būt rakstīts, ka gaidāma brīnišķīga iespēja satikt lielisku cilvēku, bet viņu nepamanām,» atklāj Aija Austruma. Vaicāta par bērnu astroloģiskās kartes izveidošanu, Aija saka, ka

nav vērts jautāt, kad un ar ko bērns apprecēsies, taču jomu, kurā realizēt viņa talantus un stiprās puses, gan iespējams noskaidrot.

Sastādot zvaigžņu karti, Aija cilvēkiem norāda tēmas un jomas, kam dzīvē pievērst uzmanību, kā arī to, kurās durvīs labāk nelauzties. Taču nekad necenšas pareģot gaidāmos notikumus: «Jo nekad nebūs tā, ka visi Auni apprecēsies un visiem Strēlniekiem būs finansiāla krīze,» bilst astroloģe. Prognozējot nākamā gada notikumus, astroloģe norāda, ka arī 2017. gadā turpināsies Jupitera ceļojums cauri Svaru zīmei, akcentējot visas mācības,

ko šī zīme sniedz, – gan izvēlēties pareizi, godīgi un taisnīgi, gan veidot attiecības un saprast patieso draudzības vērtību.

Aija iesaka izvērtēt, kuri no daudzajiem paziņām ir uzmanības, mīlestības, laika un enerģijas vērti. Kā arī saprast to, cik šīs attiecības ir savstarpēji bagātinošas vai gluži otrādi – nozīmīgas tikai vienai no pusēm.

Savukārt fakts, ka arī nākamgad Saturns būs Strēlnieka zīmē, apliecina, ka arī 2017. gadā varētu tikt pārzīmētas valstu robežas, turpināties nemieri un konflikti reliģiskās pārliecības dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu