Koris «Medera» aicina uz Ziemassvētku labdarības koncertu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 16. decembrī, plkst. 19 Anglikāņu baznīcā Rīgā (Anglikāņu ielā 2) jauktais koris «Medera» rīko labdarības koncertu «Sirdis gaida» un uz to aicina ikvienu mūzikas draugu.

Jauktais koris «Medera» jau 11. gadu pēc kārtas ieskandēs Ziemassvētkus Anglikāņu baznīcā ar īpašu koncertu «Sirdis gaida». Koris ar dziesmām vēlas iepriecināt savus līdzcilvēkus, tuviniekus, kora atbalstītājus un ikvienu klausītāju, kas gada baltākajiem svētkiem vēlas noskaņoties, ļaujoties mūzikai.

Koncertā 16.decembrī skanēs gan garīgie skaņdarbi korim, gan populāras Ziemassvētku dziesmas un melodijas dažādās apdarēs. Programmā iekļautas Leo Delība, Riharda Dubras, Johana Pahelbela, Jāņa Lūsēna, Leonarda Koena u.c. komponistu kompozīcijas.

Koncertā piedalīsies solisti Ilze Grēvele, Zane Ozoliņa, Jaroslavs Poļakovs, Inese Rudens, ērģelniece Lāsma Neulāne, saksofonists Kārlis Muskeits, flautiste Katarīna Terēze Ignatoviča, bundzinieks Rūdolfs Latišenko.

Kora mākslinieciskā vadītāja Gunta Vāvere, diriģents Pāvels Veļičko, koncertmeistare Mareta Beitika.

Ieeja koncertā – bez maksas.

Koncertu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu