Elizabetes II mazmeita ballītē ar ceremoniālo zobenu ievaino mūziķi Edu Šīranu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jorkas princese Beatrise, karalienes Elizabetes II otrā dēla vecākā meita, nejauši ar zobenu ievainojusi seju dziedātājam Edam Šīranam ballītē, kas notikusi Vindzoras karaliskā parka teritorijā, raksta «Anglo Baltic News».

Tiek ziņots, ka ballītes laikā cits dziedātājs, 42 gadus vecais Džeimss Blants, pajokojis, ka gribētu tikt iecelts bruņinieku kārtā. Kā zināms, tādas ceremonijas laikā karaliene vai viņas aizstājējs no monarhu ģimenes tradicionāli ar ceremonijas zobenu pieskaras jaunieceltā bruņinieka plecam.

Princese Beatrise nolēmusi nospēlēt šo ceremoniju un paņēmusi zobenu, bet, atvēzējoties ar to, nav pamanījusi, ka aiz viņas stāv dziedātājs Eds Šīrans, un savainojusi viņam vaigu.

Laikraksts «Sun on Sunday» citē vienu no ballītes viesiem, ka asmens pārgriezis Šīranam vaigu vien dažus centimetrus no acs: «Visi bija šokā, un Beatrise pārbijās. Eds izrādījās īsts džentlmenis un sacīja, ka visādi gadās.»

Anglo Baltic News

Tiek arī ziņots, ka Šīrans nogādāts tuvākajā slimnīcā, kur vaigam uzliktas vairākas šuves.

No slimnīcas viņš it kā esot atgriezies ballītē, kurā piedalījušies aptuveni divdesmit viesu.

Karaliskās ģimenes pārstāvis šīs ziņas atteicies komentēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu