«Twitter» iesmej par deputāta Kalnozola gulēšanu budžeta pieņemšanas laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no "Twitter"

Sociālā tīklā «Twitter» iedzīvotāji sākuši aktīvi dalīties ar kolāžām, kurās redzams Zaļo un zemnieku savienības politiķis Valdis Kalnozols, kurš bija iesnaudies uz izdrukātā 2017.gada budžeta, izmantojot to kā spilvenu.

Iedzīvotāju ar attēliem dalās, izmantojot mirkļbirku #KalnozolNeguli.

Vēstīts, ka Saeima šonakt pēc aptuveni 20 stundu ilgas sēdes pieņēma nākamā gada valsts budžetu, kurā plānotie ieņēmumi ir lielāki nekā 8 miljardi eiro, savukārt izdevumi - ap 8,4 miljardiem eiro, līdz ar to plānots budžeta deficīts. Jau vēstīts, ka debates par 2017. gada valsts budžetu ievilkās līdz pat ceturtdienas puspieciem rītā un tā bijusi viena no garākajām sēdēm Saeimas vēsturē.

Deputāti budžeta pieņemšanu sagaidīja ar ovācijām. Par budžeta apstiprināšanu balsoja 59 koalīcijas parlamentārieši, bet pret bija 36 opozīcijas deputāti. Taču lemšanas gaita nebija viegla - tā bija ilga un nogudrinoša, tāpēc viens otrs «pelnīti» iesnaudās.

Ilgā sēde izraisīja vairāku deputātu neapmierinātību, taču pārcelt to uz nākamo dienu neizdevās. Tāpēc nav pārsteigums, ka debašu laikā atsevišķi tautas kalpi iesnaudās, bet lielākais gulētājs bija Zaļo un zemnieku savienības politiķis Valdis Kalnozols, kurš izdrukāto 2017. gada budžetu izmantoja kā spilvenu, bet pārtraukumos iekārtojās uz guļu ērtākās mēbelēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu