Pirmais kāzu modes šovs Latvijā: bauda acīm ar bohēmas vēsmu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgā noticis pirmais kāzu modes šovs Latvijā. Modes šovu organizēja TOP kāzu medijs LĪGAVĀM, un tā laikā notiks vēl viens nozīmīgs notikums – jaunā ekskluzīvā kāzu žurnāla LĪGAVĀM prezentācija.

Šī bija lieliska izdevība topošajām līgavām vienuviet apskatīt Latvijas TOP modes dizaineru un labāko kāzu salonu jaunākās un līdz šim neredzētās kāzu kleitu kolekcijas, kā arī pirmajām iepazīties un par īpašu cenu iegādāties jauno Latvijā radīto 276 lappuses biezo kāzu žurnālu.

KĀZU MODES šovā bija iespēja skatīt jaunākās kāzu kleitu kolekcijas no modes dizaineru zīmoliem Katya Katya Shehurina, Līga Banga, Dace Bahmann, EFL fashion, Ingrida bridal, Agnese Eiduka, Inta Grase, ZZ fashion. Jaunākās kolekcijas prezentēja arī kāzu saloni «6. septembris», «Amēlija», «Jūlija», savukārt jaunākās tendences kāzu aksesuāriem prezentēja Alexander Pavlov kažoki, Wilde rotas un Lace to Love mežģīnes.

«Žurnāls LĪGAVĀM būs kas pilnīgi jauns, līdz šim nebijis kāzu industrijā! Biezs bookazine formāts (grāmatas un žurnāla apvienojums), unikāls dizains, kvalitatīvs saturs un skaistas iedvesmas fotogrāfijas. Ar šo žurnālu esam atšķīruši jaunu lappusi Latvijas kāzu industrijā!» pirms tam informēja LĪGAVĀM īpašniece Iveta Rikmane. «Vēlamies to nosvinēt kopā ar mūsu lasītājiem un klientiem, piedāvājot līdz šim nebijušu modes šovu Latvijā, kurā tiks demonstrētas modes dizaineru un kāzu salonu jaunāko kolekciju kleitas, pasakainas mežģīnes, izsmalcināti kažoki un galvasrotas. Tas viss, izklaidējošā atmosfērā baudot lielisku mākslinieku uzstāšanos.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu