Iedzīvotāji Pārdaugavā ziņo par aizdomīgu rumāņu auto, kura pasažieri stādina citas automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Piektdienas pusdienlaikā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma izsaukumu uz Daugavgrīvas ielu. Tika ziņots, ka ceļa malā stāv zaļa automašīna, kurai blakus atrodas aizdomīgi vīrieši.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki ieraudzīja zaļu automašīnu ar Somijas valsts reģistrācijas numuru, kura novietota stāvēšanai uz bremzēšanas joslas. Pie automašīnas atradās divi tumsnēji vīrieši, un trešais vīrietis sēdēja mašīnai pie stūres. Uzrunājot personas, policijas darbinieki stādījās priekšā, paskaidroja uzrunāšanas iemeslu un lūdza uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, ko personas arī izdarīja.

Noskaidrojās, ka personas ir Rumānijas pilsoņi, kuri stāstīja, ka šobrīd no Somijas dodas uz Rumāniju.

Visu sarunas laiku, personas uzvedās ļoti tramīgi, tāpēc policisti lūdza uzrādīt mašīnas bagāžnieka saturu. Vīrieši aizbildinājās, ka bagāžnieka durvis ir salūzušas un ka tās nevar atvērt. Vēlāk tika pieņemts lēmums piesaistīt Valsts policiju, kura nekavējoties ieradās notikuma vietā.

Pēc Valsts policijas darbinieku lūguma bagāžnieks tomēr tika atvērts, un tajā atradās pavisam ikdienišķas lietas - nekas aizdomīgs netika konstatēts.

Savukārt uz jautājumu, kādēļ viņi vispār apstājušies ceļa malā, vīrieši paskaidroja, ka gaidot draugu. Beigās tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par mašīnas novietošanu neatļautā vietā. Pēc veiktajām pārrunām vīrieši devās prom, bet iepriekš minētais draugs tā arī neuzradās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu