Valmieras jaunieši akcijā "Ezīša miga" piesaista 427 eiro vienaudžu ideju atbalstam

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 8.oktobrī, Simjūda gadatirgus apmeklētāji varēja ne tikai nopirkt dažādus labumus no tirgotājiem, bet arī piedalīties Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorijas (VNF JIL) labdarības akcijā "Ezīša miga". Šoreiz jauniešiem izdevies savākt 427 eiro, kas jau pavasarī konkursa kārtā tiks izlietoti jauniešu ideju atbalstam Valmierā un apkārtējos novados, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē VNF Jauniešu ideju laboratorijas koordinators Artis Krists Mednis.

"Ezīša miga" jau trešo reizi ļāva gan maziem, gan lieliem piedzīvot bērnišķīgo prieku par pārsteigumu, kas paslēpies aiz izlozētā numura. Veiksmīgi bija visi dalībnieki, jo visas 440 lozes bija pilnas ar balvām no VNF JIL atbalstītājiem – uzņēmuma "Hardy", veikala "Austris", Valmieras Tūrisma informācijas centra, zemnieku saimniecības "Smilškalni", zemnieku saimniecības "Gundegas", tirdzniecības centra "Valleta", uzņēmumiem "Artifex plus", "SCO Centrs", "Vaidavas keramika", Valmieras Drāmas teātra, Vidzemes Olimpiskā centra, maiznīcas "Liepkalni", veikala "T-Bode", "Zilver" mājas vīniem, basketbola kluba "Valmiera/ORDO" un "Gardu muti".

Vairāki aizraujoši sporta un kultūras pasākumi, vides uzlabojumi savā skolā, novadā un pilsētā, mākslas objekti, radošās darbnīcas, palīdzība patversmes dzīvniekiem un pat tikšanās ar iedvemojošiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem – tās ir Valmieras un apkārtējo novadu jauniešu idejas, kas īstenotas ar VNF JIL finansiālu atbalstu. Sestdienas ziedojumi ļaus nākamgad šo sarakstu turpināt.

Lai VNF Jauniešu ideju laboratorija varētu atbalstīt vēl vairāk jauniešu labo ideju, aicina līdzcilvēkus ziedot arī ikdienā, kā arī apmeklēt turpmākos VNF JIL pasākumus.

Informāciju sagatavoja:

,

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu