Autovadītāja Krievijā apzināti notriec divus velobraucējus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Novērošanas kamera Irkutskā, Krievijā iemūžinājusi mirkli, kad kāda autovadītāja notriec divus velobraucējus. Pārkāpums acīmredzot izdarīts apzināti, jo viens no velosipēdu vadītājiem pirms tam viņai esot parādījis vidējo pirkstu. Vietējie mediji autovadītāju identificējuši kā 32 gadus veco Olgu Hartoņuku, raksta www.dailymail.co.uk.

Video redzams, ka balts Hyundai uztriecas tam priekšā braucošam velosipēdam un vienlaikus pie ielas malas piespiež vēl vienu velosipēdu, kura vadītājs braucamo nenovalda un nokrīt.

Priekšā braukušais velosipēdists video nav redzams, taču otrs dodas pie auto skaidroties. Kā tas notiek nav redzams, tikai nākamajā mirklī ekrānā parādās kāds skūtgalvis, iespējams, uz notikumu vietu izsaukts Hartoņukas draugs, kurš ar izgāztām krūtīm un karatē paņēmieniem metas velobraucēju pārmācīt.

Policijā neviens pēc incidenta nav vērsies un sūdzējies, tāpēc lieta nav ierosināta un novērošanas kameras video netiks analizēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu