Vangas «mantiniece»: franču meitenes baisie pareģojumi pasaulei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pseidozinātnes, horoskopi un citi līdzvērtīgi cilvēku muļķošanas veidi vienmēr piesaista uzmanību. Piedāvājam vienu no tādiem: franču meitene Kaide Ubera jau vairākus gadus tiek dēvēta par slavenās pareģes Vangas pēcteci. Viņas ģimene un tūkstošiem citu ļaužu tic, ka viņa spēj pareģot nākotni ne sliktāk kā Vanga, vēsta «TopNews». Tagad mediji publiskojuši francūzietes pareģojumus šim gadam, kas ir visai drūmi.

Kremļa propagandas kanāls NTV, kas bieži ieslīgst arī okultismā un pseidozinātņu šļurā, vēsta, ka Uberas nākšanu pasaulē un talantu pirms savas nāves pareģojusi arī pati Vanga. Pie tam ezotēriķu aprindās klīstot runas, ka meitene varētu būt Vangas reinkarnācija.

Meitene, piemēram, prognozējusi, ka pasaulei draudot «slimības un kari, kuri nepazīs robežas». Viņa teikusi, ka pasauli nomocīs slimība, kurai nav zāļu. Tā sākšoties Honkongā, bet izplatīšoties pa visu pasauli.

Kaide arī pareģojusi, ka 2016. gadā ASV notikšot «briesmīgs terorakts», kurš prasīs ļoti daudz dzīvību. «Ļaudis nogalinās. Būs ļoti daudz asiņu. Būs daudz cilvēku un daudz bojāgājušo. Arābi atnesīs nāvi,» teikusi meitene.

Tāpat franču meitene paudusi, ka ASV prezidenta vēlēšanās šogad uzvarēs Hilarija Klintone. Meitene izteikusies, ka Klintone ciešot no liela stresa un vairākām saslimšanām. «Šai sievietei vienmēr blakus ir ārsts, kurš viņu ārstē,» viņa teikusi.

Meitenes vecāki apgalvo, ka meitas gaišreģes spējas sākušas parādīties piecu gadu vecumā. Pareģojumus meitene nosapņojot. Piemēram, piecu gadu vecumā viņa sapnī redzējusi vīrieti, kurš ieteicis pieskatīt brālēnu, jo viņš var salauzt kāju. Nākamajā dienā tas patiešām noticis. Līdzīgi meitene paredzējusi arī savas tantes priekšlaicīgās dzemdības, vecmāmiņas saslimšanu, kā arī ikdienišķus sīkumus, piemēram, to, ka no galda varētu nokrist glāze. Kaide sapņos redzot dažādas ēnas, kas stāstot nākotnes notikumus. Meitene pati no saviem sapņiem baidoties.

Ģimene atklāj, ka meitene sirgst ar ģenētisku slimību, kas ietekmē viņas fizisko un garīgo attīstību. Ārsti prognozē, ka slimības dēļ viņa drīzumā varētu zaudēt redzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu