Košais modes zīmols "Fyodor Golan" radījis tērpus latviešu alus darītavai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Vienā no Latvijā pazīstamākajām alus darītavām prezentēta apģērbu kolekcija #CĒlimited, kas tapusi sadarbībā ar latviešu modes dizaineri Fjodoru Podgorniju, pasaules līmeņa modes zīmola Fyodor Golan radītāju. Kolekcijas tērpi tapuši, iedvesmojoties no skārdeņu preses rezultāta, kas veido interesantus un unikālus rakstus.

Radošā sadarbība rezultējusies drosmīgā apģērbu un aksesuāru kolekcijā, kas tapusi, dizainerim iepazīstot "Cēsu alus darītavas" daudzveidīgo dzērienu darītavu un alus brūvēšanas pasauli.

Kolekcija radīta, izmantojot ilgtspējīgu pieeju – apģērbi šūti no atkārtoti pārstrādātiem materiāliem, efektīvi izmantojot auduma atgriezumus aksesuāru šūšanai, kā arī apģērbi šūti Latvijā.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Kolekcijas galvenais iedvesmas avots ir alus darītavā uz vietas izstrādātā skārdeņu prese, kas sagatavo izlietotās skārdenes nodošanai uz pārstrādi, turklāt

sapresētās skārdenes veido interesantus un unikālus rakstus. Šie raksti ir uzdrukāti uz dažādiem audumiem, kas iestrādāti #CĒlimited kolekcijas apģērbos un aksesuāros.

Arī lielākā daļa šo audumu atgriezumu ir izmantoti mazākos aksesuāros, piemēram, jostas somās.

Fjodors Podgornijs, modes dizaineris
Fjodors Podgornijs, modes dizaineris Foto: Publicitātes foto

Fjodors Podgornijs, modes dizainers: “Radot apģērbu kolekciju #CĒlimited, ir bijis aizraujošs un radošs piedzīvojums. Iedvesmojoties no alus darītavas bagātā mantojuma, darītavas vides, ilgtspējas un izcilības pieejas, ir radīta kolekcija, kas atspoguļo mūsu kopīgās vērtības. Katrs apģērbs un aksesuārs apliecina mūsu uzticību meistarībai, inovācijām un augstai kvalitātei.”

Fjodors Podgornijs ir pasaules līmeņa modes dizainers - viņa darbi bijuši uz atzītu pasaules modes žurnālu vākiem, kā arī viņš ir radījis stilus un apģērbus pasaulē slavenām personībām - Rianna, Madonna un Lady Gaga

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu