Siguldā izcēlies plašs ugunsgrēks četrstāvu mājā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien ap plkst.12 Siguldā izcēlies plašs ugunsgrēks daudzdzīvokļu mājas ceturtajā stāvā, TVNET uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Kā liecina portālā «facebook» aculiecinieku ievietotie video, pilnībā aizdedzies ēkas jumts.

VUGD pārstāve Inta Šaboha TVNET pastāstīja, ka Siguldā īsi pirms plkst.12 tika saņemts izsaukums uz Leona Paegles ielu, kur izcēlies ugunsgrēks. Pašlaik notikuma vietā strādā ugundzēsēji.

Notikuma vietā strādāja astoņas VUGD automašīnas, 28 ugunsdzēsēji. Pilnā platībā dega jumts, kopumā 600 kvadrātmetri. Ugunsgrēkā cietušo nav.

No ēkas evakuēti 40 cilvēki.

Aptuveni pusdivos ugunsgrēks lokalizēts. Dedzis arī dzīvoklis 30 kvadrātmetru platībā. Pašlaik ugunsdzēsēji strādā, lai ugunsgrēku likvidētu pilnībā.

Neviens cilvēks ugunsgrēkā cietis nav.

Foto: Kadrs no video

Siguldas novada dome ugunsgrēkā cietušās četrstāvu mājas iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā nodrošinās naktsmītnes, kā arī risinās jautājumu par pabalstu piešķiršanu ugunsnelaimes skartajām ģimenēm, portāls TVNET uzzināja pašvaldībā.

Patlaban tiek apkopota informācija no iedzīvotājiem par to, kas katrai ģimenei ir akūti nepieciešams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu