Obamas un Vējoņu pāris - eleganti un glīti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas prezidenta Raimonda Vējoņa sociālā tīkla profilā publicēts foto, kurā redzami kopā ASV un Latvijas prezidenti ar sievām. Līdzās Ivetai un Raimondam Vējoņiem sirsnīgi smaida Amerikas Savienoto Valstu pirmais pāris - Obamas.

Kopējais foto izstaro dzīvesprieku un gaišumu. Abas dāmas tērpušās etiķetei atbilstošās gaišas krāsas kokteiļkleitās, kuras interesantas padara ziedu motīvi un izšuvumi.

Pirms kāda laika jau publicējām foto, kur oficiālā pieņemšanā abas pirmās lēdijas bija nofotografējušās kopā. Tad pieņemšanas brīdī Ivetai mugurā bija eleganta kokteiļkleita gaišos toņos, turpretī Obamas kundze bija tērpusies visai avangardiskā kleitā tumšos toņos. Jāsaka, ka abas dāmas savā vecumā izskatās lieliski un šajā foto viena otru papildina!

Foto: publicitātes

ASV šobrīd viesojas arī Igaunijas pirmais pāris Ieva un Tomass Ilvesi. Arī Ievas tērpu izvēle ir etiķetei atbilstoša un sievišķīgi romantiska.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu