Internets jūk prātā: Klintone izmantojot dubultnieci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Demokrātu partijas prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone patlaban apturējusi savu dalību priekšvēlēšanu kampaņas pasākumos. 11. septembra piemiņas pasākumā viņa spēja pārvietoties tikai ar palīgu atbalstu plaušu karsoņa, pārguruma un atūdeņošanās dēļ. Un, kamēr Klintone atgūst veselību savās mājās un tikai sola drīzu kampaņas atsākšanu, sociālajos tīklos ļaudis sākuši vērpt sazvērestības teorijas par to, ka prezidenta amata kandidāte izmantojot dubultnieci.

Liekot lietā bildes un video, sazvērestības teoriju piekritēji veido kolāžas, kurās «uzskatāmi» parāda, ka dažādos publiskos pasākumos atšķiroties gan Klintones ķermeņa aprises, pirkstu garums, gan arī mīmika un citas nianses.

Par vienu no populārākajām mirkļbirkām vietnē «Twitter» šajās dienās kļuvusi #ClintonBodyDouble jeb «Klintones ķermeņa dubultniece».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu