Jaunā Honda Civic parāda «pakaļu»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Pirmie Svindonas rūpnīcā, Lielbritānijā tapušie jaunās Honda Civic ir devušies Savienoto Valstu virzienā un līdz ar to ir kļuvis zināms, kā šis hečbeks izskatīsies arī šajā Atlantijas okeāna pusē. Vismaz daļēji, taču tāpat redzams, ka sērijveida auto ir stipri pietuvināts Ženēvā šā gada martā demonstrētajam Civic prototipam.

Desmitās paaudzes Honda Civic pie dīleriem ASV nonāks jau šā gada septembrī. Eiropa, kur šis auto top globālā tirgus vajadzībām (tieši Svindonā top visai pasaulei domātie Honda bestselleri) sekos vēlāk.

Honda norāda, ka jaunā Civic demonstrē vislielākās attīstības pārmaiņas, kādas zīmols šim modelim jebkad sarūpējis.

Eiropas tirgum domāto hečbeku ražošana sāksies tuvāk 2016.gada nogalei un pārdošanā tie nonāks 2017.gada pirmajā ceturksnī. Pēcāk tos Honda piedāvās arī citviet.

Detalizētas informācijas par jauno sērijveida Civic Honda pagaidām nepiedāvā, tādēļ jāsamierinās ar pusgadu senu informāciju, ka hečbeks iegūs krietni vien sportiskākas proporcijas (kļus par 30 mm platāks, par 130 mm garāks un par 20 mm zemāks), un tiks apgādāts ar jaunākās paaudzes 1 un 1,5 litru benzīna turbo motoriem, kā arī tālāk pilnveidotu šobrīd pieejamo 1,6 litru i-DTEC dīzeļdzinēju.

Svindonā Hondas tiek ražotas kopš 1989.gada un kopš tā laika ražotnē investēts 2,1 miljards mārciņu (2,4 miljardi eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu